Hopp til innholdet

Råmarinert ørret med avokadokrem

Dette er oppskriften på en lekker forrett eller innslag på tapasbordet. Fargespillet mellom ørret og avokado skaper garantert forventning, som smaken oppfyller. Alle våre oppskrifter er hentet fra godfisk.no

Foto: Tom Haga

  • Tidsbruk: 40 min
  • Vanskelighetsgrad: Avansert

Ingredienser

Avokadokrem

Server med

Fremgangsmåte

  • Bruker du fersk ørret må fisken fryses i et døgn og så tines opp før tilberedning når den skal spises rå.
  • Del ørretfilet i to på langs og skjær hver del i skiver på ca. 2 mm. Hver bit skal være omtrent en munnfull.
  • Riv skall og press saft av lime. Drypp limesaft over ørretbitene.
  • Dryss på litt salt og pepper.

Avokadokrem

  • Del avokado i to, fjern stein og skrap ut avokadokjøtttet med en skje.
  • Mos avokado til en jevn puré sammen med olivenolje.
  • Press saft av sitron og smak til avokadokremen med sitronsaft, salt og pepper.
  • Legg litt avokadokrem pent på hver ørretbit, pynt med limeskall og friske urter, og server.
Oversatt av AI Denne siden er oversatt av AI. Hvis du har noen spørsmål eller innspill, vennligst ta kontakt.