Hopp til innholdet

Sprø fiskepinner

Oppskriften som gir deg skikkelig enkle og gode hjemmelagde fiskepinner. Sprø utenpå og saftig inni, bedre blir det ikke! Alle våre oppskrifter er hentet fra godfisk.no

Foto: NSC

  • Tidsbruk: 25-45 min
  • Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

Potetfries

Dilldressing

Ertepuré

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 225 grader varmluft.
  • Skjær potetene i staver.
  • Legg  dem på bakepapir i en langpanne, og ha krydder og olje over. Bland godt. Stekes i 20–25 minutter.
  • Bland deretter griljeringsmel eller panko med krydderne.
  • Pisk egget lett sammen i en annen bolle.
  • Del opp fiskefiletene i passe stykker. Vend dem først i egget, så i brødblandingen.
  • Varm smør og olje i en stekepanne, og stek fiskepinnene på litt over medium varme til de er gyllenbrune og sprø.
  • Bland rømme, majones, sennep, sitronsaft, dill, pepper og salt med en stavmikser.
  • Kok opp en kjele med vann. Hell i de frosne ertene, og la dem ligge i ca 1 minutt. Hell ertene over i et dørslag, og deretter i en bolle med mynteblader og sitronsaft. Kjør blandingen med stavmikser til den blir grov, og pepre og salte etter smak.
  • Server med sitron til.

Tips: Du kan også lage sprø fiskepinner av laks.

Oversatt av AI Denne siden er oversatt av AI. Hvis du har noen spørsmål eller innspill, vennligst ta kontakt.