Hopp til innholdet

Seibiff med løk og remulade

Stekt seifilet eller seiblokk servert med løk er en klassiker til middag. Remuladen gjør retten ekstra smakfull. Gjør som spareguru og matprofil Kristoffer Tvilde, bedre kjent som Krisslovesfood, og lag en enkel oppskrift på en billig og god fiskemiddag! Alle våre oppskrifter er hentet fra godfisk.no

Foto: Studio Isidor

  • Tidsbruk: 40 min
  • Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

Tilbehør

Remulade

Server med

Fremgangsmåte

  • Skjær seien i serveringsstykker. Bruker du fryst seiblokk, kan du dele den i biter i ønsket størrelse. 
  • Rør sammen kaldt vann og salt, og la fiskestykkene ligge i saltlaken i ca. 10 minutter.
  • Ta fiskestykkene opp og tørk dem godt med tørkepapir.
  • Vend stykkene i hvetemel, rist av overflødig mel og brun dem i smør i ca. 2 minutter på hver side.

Tilbehør

  • Skjær løk i tynne skiver. Brun løken i smør, tilsatt sukker.
  • Tilsett sitronsaft og skall fra sitron og la det surre til det blir mykt.
  • Smak til med salt og pepper.

Remulade

  • Om du vil lage remuladen selv, følger du stegene under. Hvis ikke så kan du fint kjøpe en ferdig variant på butikken.
  • Finhakk kapers og sylteagurk.
  • Rør sammen ingrediensene til remuladen og smak til med salt, pepper og noen dråper sitronsaft. 
  • Server seibiffen med løk, remulade og kokte poteter.

Tips: 

Oversatt av AI Denne siden er oversatt av AI. Hvis du har noen spørsmål eller innspill, vennligst ta kontakt.