Hopp til innholdet

Sprøstekt seiwrap med cornflakes

Tacofølelsen på en hverdag? Ja takk sier Kristoffer Tvilde, som sverger til disse sprøstekte fiskebitene panert i corn flakes til hele familien. All fisk fungerer utmerket her, men favoritten er å bruke seiblokka. Alle våre oppskrifter er hentet fra godfisk.no

Foto: Godfisk

  • Tidsbruk: 15-20 min
  • Vanskelighetsgrad: Lett

Ingredienser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær seien i små stykker.
  • Bland mel, paprikapulver, salt og pepper i en skål. Visp eggene i en annen skål, og ha knust cornflakes i en tredje.
  • Dypp fiskestykkene først i melblandingen, deretter i eggene, og til slutt i de knuste cornflakesene.
  • Legg dem på et stekebrett dekket med bakepapir. Sett i ovnen på 200°C i 12 minutter.
  • Fyll tortillalefse med tilbehøret og fisken, og nyt en skikkelig god tacomiddag som passer like godt til hverdags som til helg.
Oversatt av AI Denne siden er oversatt av AI. Hvis du har noen spørsmål eller innspill, vennligst ta kontakt.