Saltar al contenido

Torsk Machboos

Esta receta es perfecta para quienes desean impresionar con los mejores sabores del Medio Oriente. Con bacalao, obtienes una versión diferente de un plato lleno de sabor. Todas nuestras recetas provienen de godfisk.no

Foto: Synøve Dreyer

  • Tiempo de preparación: 50 min
  • Dificultad: Media

Ingredientes

Instrucciones

  • Lag en marinade av gurkemeie, chilipulver, sitronsaft og olivenolje.
  • La torsken marinere i blandingen i kjøleskapet i ca. 1 time, og skjær den i serveringsstykker.
  • Stek torsken i en stekepanne med rapsolje, med skinnsiden ned, til den har fått en gyllen farge. Snu den og stek videre til den er nesten gjennomstekt.
  • Skyl risen med en sil og ha den i en bolle med kaldt vann i 30 minutter. Sil av vannet og sett til side.
  • Skjær løk i biter, finhakk hvitløk og chili, riv ingefær, og del tørket lime i to.
  • Stek løk i klaret smør til den er myk, og tilsett kardemommekapsel, pepper, nellikspiker, laurbærblad og kanelstang.
  • Ha i hvitløk, chili og ingefær, og la det frese til den skarpe lukten forsvinner.
  • Tilsett tørket lime, hermetiske tomater, fiskekraft, salt, arabisk masala og gurkemeie, og kok opp.
  • Ha i risen og la det koke under lokk til risen er ferdigkokt og væsken er absorbert, 20-25 minutter.
  • Server torsken med risblandingen.

Consejo:Noen av ingrediensene finnes ikke i vanlige dagligvarebutikker, men kan kjøpes i de fleste internasjonale eller asiatiske matbutikker.

Traducido por IA Esta página ha sido traducida por IA. Si tienes alguna pregunta o sugerencia, por favor contacta con nosotros.