Hopp til innholdet

Skagenrøre

Prøv en klassisk og digg skagenrøre med reker, løyrom og dill på brødskiva.  Alle våre oppskrifter er hentet fra godfisk.no

Foto: Studio Dreyer+Hensley

  • Tidsbruk: 5-20 min
  • Vanskelighetsgrad: Lett

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Pill rekene, eller bruk ferdig pillede.
  • Finhakk løken og halvparten av dillen.
  • Rør sammen creme fraiche, majones, og smak til med sitronsaft.
  • Vend inn reker, ¾ av rognen, rødløk og dill.
  • Skjær baguetten i skiver. Lag toast hvis du ønsker det, eller bruk den fersk.
  • Dander salat og skagenrøre på skivene, og topp med resten av rognen, sitronskiver og dill.
Oversatt av AI Denne siden er oversatt av AI. Hvis du har noen spørsmål eller innspill, vennligst ta kontakt.